Foto: Norges sjømatråd
Spagetti med reker og fetaost
2 pers
2 personer
Ingredienser
100 tinte reker
100 g spagetti
1 fedd hvitløk
1 dl friske urter
100 g cherrytomat
¼ dl salatolje fra fetaost
½ dl vann
75 g fetaost i olje
¼ dl pinjekjerner
salt og pepper
4 pers
4 personer
Ingredienser
200 g tinte reker
200 g spagetti
2 fedd hvitløk
2 dl friske urter
200 g cherrytomat
1/2 dl salatolje fra fetaost
1 dl vann
150 g fetaost i olje
1/2 dl pinjekjerner
salt og pepper
Framgangsmåte
- Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
- Finhakk hvitløk og urter, og del cherrytomatene i to.
- Surr hvitløken forsiktig i oljen fra fetaosten, men pass på at den ikke blir brun.
- Tilsett urter og cherrytomater, og la det surre sammen i 1 minutt.
- Hell over varmt vann, bland og smak til med salt og pepper.
- Vend inn reker og spaghetti rett før servering.
- Server spaghettien med fetaost og pinjekjerner drysset over.