Foto: Norges Sjømatråd

Reketaco (Reketrålere)

2 pers
ikon_personer

2 personer

ikon_timeglass

20 minutter

Ingredienser

200 g tinte reker
1 avocado
1/2 liten rødløk
2 ss sursøt saus
1/4 dl sesamfrø
½ – 1 chili etter ønske
1/2 sitron
Salat etter ønske
Salt og pepper
4 Tacowraps eller tacotubs

4 pers
ikon_personer

4 personer

ikon_timeglass

30 minutter

Ingredienser

400 g tinte reker
2 avocado
1 rødløk
3 ss sursøt saus
1/2 dl sesamfrø
1 chili
1 sitron
Salat etter ønske
Salt og pepper
Tacowraps eller tacotubs

Framgangsmåte

  • Finhakk løk, chili, avocado og salat og bland sammen i en bolle.
  • Press over sitronsaft og bland godt.
  • Smak til med salt og pepper
  • Rist sesamfrø i en panne, og tørk dem på kjøkkenpapir.
  • Bland sursøt saus med rekene og tilsett sesamfrøene.
  • Fordel salatblandingen og rekene i en oppvarmet tacowrap eller tacotubs.

Om ønskelig ha litt revet ost på toppen.