Foto: Norges sjømatråd/Studio Dreyer+Hensley
Reketaco
2 pers
2 personer
20 minutter
Ingredienser
200 g reker
2 ss sursøt saus
4 tortillalefser
1/2 rødløk
1/2 rød chili
1 avokado
1 hjertesalat
1/2 mango
1/4 agurk
1/2 lime
Salt og pepper
4 pers
4 personer
25 minutter
Ingredienser
400 g reker
4 ss sursøt saus
8 tortillalefser
1 rødløk
1 rød chili
2 avokadoer
2 hjertesalat
1 mango
1/2 agurk
1 lime
Salt og pepper
Framgangsmåte
- Bland sursøt saus med rekene og sett til side.
- Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.
- Finhakk rødløk og chili, skjær avokado i terninger og salat i strimler.
- Kutt opp mango og agurk.
- Bland ingrediensene sammen, press over saften av lime, og smak til med salt og pepper.
- Fordel salatblandingen og rekene over tortillawrapsene.
- Server reketaco med revet ost drysset over hvis du ønsker.