Foto: Norges sjømatråd
Quesadilla med reker
2 pers
2 personer
20 minutter
Ingredienser
200 g tinte reker
1/2 liten løk
1 fedd hvitløk
1/2 rød paprika
1/4 ts chilipulver eller 1/2 frisk chili (smak til etter eget ønske)
75 g ost
olje
salt
1/2 lime
4 medium tortillas
4 pers
4 personer
30 minutter
Ingredienser
400 g tinte reker
1 liten løk
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
1/2 ts chilipulver eller 1 frisk chili (smak til etter ønske)
150 g ost
olje
salt
1 lime
8 medium tortillas
Framgangsmåte
- Surr finhakket løk og hvitløk i olje til løken er blank, la det avkjøles.
- Tilsett finhakket chili og paprika i terninger. Smak til med litt salt.
- Bland rekene i grønnsaksblandingen.
- Fordel fyllet på den ene halvdelen av hver tortilla og strø revet ost over.
- Brett den andre halvdelen over.
- Stekes i litt olje på stekepanne til osten er smeltet, 2-3 minutter på hver side.
- Kutt lime i båter og press limesaft over quesadillaen ved servering.
Serveres med frisk salat, gjerne med avocado og koriander til.