Foto: Norges sjømatråd/Studio Dreyer+Hensley

Pastasalat med reker

2 pers
ikon_personer

2 personer

ikon_timeglass

20 minutter

Ingredienser

150 g reker

250 g pasta

1 dl ruccolasalat

6 cherrytomater

1 ss rødløk

Tomatpesto

1 fedd hvitløk

50 g soltørket tomat

1 ss pinjekjerner

1 ss parmesan

1/2 dl olivenolje

4 pers
ikon_personer

4 personer

ikon_timeglass

25 minutter

Ingredienser

300 g reker

500 g pasta

2 dl ruccolasalat

12 cherrytomater

2 ss rødløk

Tomatpesto

2 fedd hvitløk

100 g soltørket tomat

2 s pinjekjerner

2 ss parmesan

1 dl olivenolje

Framgangsmåte

Tomatpesto:

  • Kjør sammen alle ingrediensene til pestoen i en foodprosessor eller med stavmikser til en jevn mos.

Pastasalat:

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Finhakk rødløk og del cherrytomater i båter.
  • Bland sammen reker, pasta, rødløk, cherrytomat, ruccolasalat go tomatpesto, og server.