Foto: Norges sjømatråd/Studio Dreyer+Hensley
Pastasalat med reker
2 pers
2 personer
20 minutter
Ingredienser
150 g reker
250 g pasta
1 dl ruccolasalat
6 cherrytomater
1 ss rødløk
Tomatpesto
1 fedd hvitløk
50 g soltørket tomat
1 ss pinjekjerner
1 ss parmesan
1/2 dl olivenolje
4 pers
4 personer
25 minutter
Ingredienser
300 g reker
500 g pasta
2 dl ruccolasalat
12 cherrytomater
2 ss rødløk
Tomatpesto
2 fedd hvitløk
100 g soltørket tomat
2 s pinjekjerner
2 ss parmesan
1 dl olivenolje
Framgangsmåte
Tomatpesto:
- Kjør sammen alle ingrediensene til pestoen i en foodprosessor eller med stavmikser til en jevn mos.
Pastasalat:
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Finhakk rødløk og del cherrytomater i båter.
- Bland sammen reker, pasta, rødløk, cherrytomat, ruccolasalat go tomatpesto, og server.