Om Stella Polaris og vår rekeproduksjon

Stella Polaris er en av verdens ledende produsenter av kaldtvannsreker, og leverer kokte, pillede og fryste reker til aktører innen dagligvare, storhusholdning og industri over hele verden

Lang historie med produksjon av kaldtvannsreker

Vårt produksjonsanlegg og hovedkontor ligger i Kårvikhamn, ei bygd i den sjømatrike Senjaregionen i Troms, mens markedsavdelingen er lokalisert i Kystens Hus i Tromsø. Bedriften ble startet i 1968, som et tradisjonelt fiskemottak i den lille bygda. På midten av 80-tallet gikk vi over til produksjon av reker, og har siden gitt all vår oppmerksomhet til denne delikatessen. I dag er Stella Polaris en hjørnesteinsbedrift i Kårvikhamn, med et lokalt eierskap som tillater oss et langsiktig utviklingsperspektiv.

Stella Polaris har nå lansert «NORSKE REKER» i norske dagligvarebutikker, slik at norske forbrukere får tilgang til det samme smakfulle kvalitetsproduktet som resten av landene vi eksporterer til. Vi har endelig tatt reka med hjem igjen.

Les mer om oss på stellapolaris.no

stjerne_181px

Når du ser på stjernehimmelen vil du alltid finne Stella Polaris – polarstjernen rett mot nord. Denne unike egenskapen har gjort at polarstjerna i mange tusen år har vært en viktig ledestjerne ved navigasjon i Arktis.