Foto: Norges sjømatråd
Tagliatelle med blandede skalldyr
2 pers

2 personer

15-20 minutter
Ingredienser
200 g tagliatelle
100 g tinte reker
100 g tinte blåskjell
1,5 ss tomatpuré
1 ss hot chilisaus
1,5 ss ekstra virgin olivenolje
salt, pepper
10,5 ss hakket persille
2 ss revet parmesan
4 pers

4 personer

15-20 minutter
Ingredienser
400 g tagliatelle
200 g tinte reker
200 g tinte blåskjell
3 ss tomatpuré
2 ss hot chilisaus
3 ss ekstra virgin olivenolje
salt, pepper
1 ss hakket persille
3—4 ss revet parmesan
Framgangsmåte
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil av kokevannet.
- I kjelen tilsett tomatpuré, chilisaus, olje og la putre i noen minutter.
- Ha pastaen tilbake i kjelen sammen tomatpurén, chilisausen og oljen.
- Bland det godt og tilsett skalldyr. Gi det hele et raskt oppkok og smak til med salt og pepper.
- Rør inn persille og server drysset med parmesan.