Foto: Norges sjømatråd

Tagliatelle med blandede skalldyr

2 pers
ikon_personer

2 personer

ikon_timeglass

15-20 minutter

Ingredienser

200 g tagliatelle

100 g tinte reker

100 g tinte blåskjell

1,5 ss tomatpuré

1 ss hot chilisaus

1,5 ss ekstra virgin olivenolje

salt, pepper

10,5 ss hakket persille

2 ss revet parmesan

4 pers
ikon_personer

4 personer

ikon_timeglass

15-20 minutter

Ingredienser

400 g tagliatelle

200 g tinte reker

200 g tinte blåskjell

3 ss tomatpuré

2 ss hot chilisaus

3 ss ekstra virgin olivenolje

salt, pepper

1 ss hakket persille

3—4 ss revet parmesan

Framgangsmåte

  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil av kokevannet.
  • I kjelen tilsett tomatpuré, chilisaus, olje og la putre i noen minutter.
  • Ha pastaen tilbake i kjelen sammen tomatpurén, chilisausen og oljen.
  • Bland det godt og tilsett skalldyr. Gi det hele et raskt oppkok og smak til med salt og pepper.
  • Rør inn persille og server drysset med parmesan.