Foto: Norges Sjømatråd

Quesadilla med reker

2 pers
ikon_personer

2 personer

ikon_timeglass

20 minutter

Ingredienser

200 g tinte reker
1/2 liten løk
1 fedd hvitløk
1/2 rød paprika
1/4 ts chilipulver eller 1/2 frisk chili (smak til etter eget ønske)
75 g ost
olje
salt
1/2 lime
4 medium tortillas

4 pers
ikon_personer

4 personer

ikon_timeglass

30 minutter

Ingredienser

400 g tinte reker
1 liten løk
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
1/2 ts chilipulver eller 1 frisk chili (smak til etter ønske)
150 g ost
olje
salt
1 lime
8 medium tortillas

Framgangsmåte

  • Surr finhakket løk og hvitløk i olje til løken er blank, la det avkjøles.
  • Tilsett finhakket chili og paprika i terninger. Smak til med litt salt.
  • Bland rekene i grønnsaksblandingen.
  • Fordel fyllet på den ene halvdelen av hver tortilla og strø revet ost over.
  • Brett den andre halvdelen over.
  • Stekes i litt olje på stekepanne til osten er smeltet, 2-3 minutter på hver side.
  • Kutt lime i båter og press limesaft over quesadillaen ved servering.

Serveres med frisk salat, gjerne med avocado og koriander til.